Weddii er bryllupsplanlægning på jeres måde

Jeres bryllup er den af de mest mindeværdige dage i jeres liv, og Weddii gør det let for jer at skabe et unikt og personligt bryllup på jeres måde.

På denne side kan I læse om os, men i virkeligheden handler det om jer. Vi ønsker at inspirere jer og gøre det sjovt for jer at planlægge den store dag. På Weddii finder I bryllupslokaler, fotografer og mange andre leverandører, der kan imødekomme jeres ønsker og budget.

Alle os hos Weddii har oplevet den stress og usikkerhed, der kan opstå, når man planlægger bryllup, fordi der ikke er et sted, hvor man kan samle sin research og holde styr på alle de små detaljer, der tilsammen skaber det perfekte bryllup. Vi har skabt Weddii for at give jer et sted til at gøre netop det.

Vi gør det nemt for jer at finde og sammenligne leverandører baseret på deres spidskompetencer og anmeldelser fra andre par, så I kan føle jer trygge, når I booker leverandører til jeres bryllup. Weddii kan også gøre jeres planlægning nemmere, fordi vi tilbyder gratis planlægningsværktøjer, som er sjove og lette at bruge.

Weddii er en dansk startup bygget på passion, optimisme, ærlighed og tillid. Vi arbejder hårdt på hele tiden at optimere siden, for at gøre jeres bryllupsplanlægning sjovere og lettere. Vi sætter stor pris på jeres feedback, så kontakt os endelig, hvis I har kommentarer, idéer eller spørgsmål.

Mit navn er Luna, og jeg er medstifter og CEO af Weddii. Jeg har i flere år arbejdet som event- og bryllupsarrangør. Her erfarede jeg, at bryllupsplanlægning ofte er langt mere kompliceret, end det behøver være - både for par og leverandører. Jeg besluttede mig for at ændre dette, og jeg ønsker at give forlovede par et sted til selv at planlægge deres drømmebryllup og finde de bedste leverandører til netop deres bryllup. Derfor teamede jeg op med et hold dygtige mennesker, og sammen stiftede vi Weddii.