Madværk

København SV
Pris for middag Pris for reception
Kapacitet
20 - 1000 pers
Tilgængelig her
Storkøbenhavn, Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland

Om Madværk

Madværk tilbyder flotte, varme og hyggelige lokaler i Søborg med udgang til brostensbelagt gårdhave. Her kan velkomstdrinken nydes, og vi sætter gerne grillen frem, når vejret er til det. Vi leverer kvalitetsmad til små og store arrangementer i . Vi lytter altid til vores kunder og er klar på ønsker og idéer

Madværk er i rivende udvikling og med høje forventninger til kvalitet. Vi bestræber os altid på at levere mad lavet af de bedste og lækreste råvarer med øje for økologi.

Vi har solide faglige kokkekundskaber og går aldrig på kompromis med smag og udseende. I Madværk lytter vi altid til vores kunder, og guider jer gerne til at afprøve nogle lækre specialiteter, der kan overraske og sætte nye højder for smag og den gode madoplevelse. Vi giver et tvist til de ellers traditionelle retter.

Vi lægger stor vægt på samarbejde mellem kunden og vores Madværk team, så vi i fællesskab danner rammerne for lækre, udsøgte og sunde specialiteter og retter. Hos Madværk personliggør vi vores mad og dette har bragt stor glæde og tilfredshed med sig hos vores kunder.

Vi håber at kunne være med til at gøre jeres bryllup helt specielt og forkæle jeres gæster med lækker og nytænkende mad i flotte omgivelser.

Send forespørgsel

Detaljer

Cateringtype
Reception
Middag
Tapas
Buffet
Sharefood
Food Truck
BBQ
Brunch
Bryllupskage
Diæter
Vegetarisk
Vegansk
Økologisk
Halal
Kosher
Glutenfri
Laktosefri
Køkkentype
Dansk
Fransk
Italiensk
Japansk
Amerikansk
Spansk
Asiatisk
Latinamerikansk
Fusion
Andet
Services
Maden laves på stedet
Maden anrettes på stedet
Serveringspersonale følger med
Drikkevarer er inkluderet
Drikkevarer kan købes
Oprydning er inkluderet

Placering

København SV

Måske synes du også om