Mevino & Mondrup

Tordenskjoldsgade 19B
Aarhus N 8200
Pris for middag
Fra 300 DKK/person
Kapacitet
5 - 150 pers
Tilgængelig her
Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland

Om Mevino & Mondrup

Mevino & Mondrup har til huse på det hyggelige Trøjborg i Århus ejet af den vinkyndige Stina Callesen og tidligere Michelin-kok Magnus Mondrup Knudsen, der med blandt andet Kadeau & Formel B på sit resumé, har været en stor del af den danske madscene. Magnus er født og opvokset i Århus og uddannet fra Molskroen under Wassim Hallal & Jesper Koch samt Prins Ferdinand under Kenneth Hansen.
Før var Mevino Trøjborgs vin- og tapasbar ejet af Stina Callesen, men nu er konceptet udvidet med Magnus Mondrup som partner og køkkenchef. Mevino & Mondrup giver dig det bedste fra begge verdener – en super god oplevelse både på tallerkenen og i glasset til spiselige priser.

Mevino & Mondrup er en dogmefri restaurant med fokus på økologi og masser af friske og lokale kød og grøntsager. Visionen er at løfte Trøjborg gastronomisk samt give kunderne en særdeles god oplevelse. Madstilen er ærlig og helt nede på jorden, præcis ligesom gulerødderne der bliver hevet op fra jorden af den lokale leverandør om morgenen.

Vi mener, at enhver god bryllupsfest fortjener en frisk, velsmagende, naturlig mad. Vi vil meget gerne levere en bryllupsmenu til jeres bryllup. Kontakt os for et tilbud passet til jeres behov.

Send forespørgsel

Detaljer

Cateringtype
Reception
Middag
Tapas
Buffet
Sharefood
Food Truck
BBQ
Brunch
Bryllupskage
Diæter
Vegetarisk
Vegansk
Økologisk
Halal
Kosher
Glutenfri
Laktosefri
Køkkentype
Fransk
Italiensk
Japansk
Amerikansk
Spansk
Asiatisk
Latinamerikansk
Fusion
Nordisk
Kinesisk
Mellemøstlig
Andet
Services
Maden laves på stedet
Maden anrettes på stedet
Serveringspersonale følger med
Drikkevarer er inkluderet
Drikkevarer kan købes
Oprydning er inkluderet
Serveringspersonale kan tilkøbes
Køkkenpersonale kan tilkøbes

FAQ

Kan menuen skræddersys vores ønsker?

Ønsker I professionel catering til bryllupet? Vi står altid klar til at skræddersy jeres private fest efter jeres behov, så I får lige netop dén fest og oplevelse, I og jeres gæster ønsker.

Placering

Aarhus N

Måske synes du også om