Tapas Amor

Rødovre
Pris for reception
From 45 DKK/person
Kapacitet
10 - 100 pers
Tilgængelig her
Storkøbenhavn, Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland, Sydsjælland

Om Tapas Amor

Hos Tapas Amor vægter vi højt, at alt maden laves med stor kærlighed og omhu, da vi er overbeviste om, at det kan smages på maden. Derfor udvælger vi selv vores råvarer grøntsager som fisk, så vi ikke går på kompromis med kvaliteten ved at vælge nogen til at gøre arbejdet for os.

Hvis du ønsker et spændende og velfungerende alternativ til suppe, steg og is – så kan du få leveret tapas fra os. Hos Tapas Amor tilbyder vi lækre tapasanretninger til sammensætningen af din bryllupsmenu. Når vi serverer tapas til bryllupper, bliver vores gæster altid overrasket over mængden. Mange er bekymret over, om der nu er mad nok – og her kan vi roligt svare, at det er der selvfølgelig. Forskellen mellem en tapas bryllupsmenu og en mere traditionel er, at den traditionelle ikke indeholder tæt på så mange elementer, som en tapasmenu gør. På den måde er fordelen, at der er noget for enhver gæsts smag på jeres store dag.

Vi producerer bæredygtig mad. Bæredygtig mad handler om mere end klima og CO2-aftryk. Det handler nemlig også om, at håndtering af bæredygtig mad ikke må belaste miljøet. Hos Tapas Amor går vi meget op i, at de råvarer, vi bruger til vores produktion, er produceret bæredygtigt i oprindelseslandet. Vi håndterer skrald korrekt og stræber efter at minimimere plastforbruget i vores indpakning så vidt muligt.

Send forespørgsel

Detaljer

Cateringtype
Reception
Middag
Tapas
Buffet
Sharefood
Food Truck
BBQ
Brunch
Bryllupskage
Diæter
Vegetarisk
Vegansk
Økologisk
Halal
Kosher
Glutenfri
Laktosefri
Køkkentype
Dansk
Fransk
Italiensk
Japansk
Amerikansk
Spansk
Asiatisk
Latinamerikansk
Fusion
Andet
Services
Maden laves på stedet
Maden anrettes på stedet
Serveringspersonale følger med
Drikkevarer er inkluderet
Drikkevarer kan købes
Oprydning er inkluderet

FAQ

Er der relevante oplysninger, som kommende brudepar bør vide om din virksomhed eller services?

Vi sørger altid for at indgå i en god dialog med jer for at sammensætte en velsmagende og velassorteret menu. Uanset om I ønsker tapas som forret eller som hovedmenu, så vil vi med glæde være leverandøren af maden til brylluppet. Når vi i fællesskab aftaler menuen, går vi langt for at møde jeres ønsker – på den måde bliver bryllupsmenuen så personlig som muligt.

Kan menuen skræddersys vores ønsker?

Ja, vi bestræber os altid på at møde dine ønsker og skræddersy en menu, der passer dig ud fra de produkter vi tilbyder.

Hvor meget serveringspersonale følger med?

Vores tjenere og kokke kan udlejes til brylluppet, som glædeligt varetager alt lige fra klargøring til anretning samt afrydning og opvask. På den måde klarer vi alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om at nyde festen.

Placering

Rødovre

Måske synes du også om