DJ Jogi

København K 1101
Startpris (per booking)
Fra 15000 DKK
Tilgængelig her
Storkøbenhavn, Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland, Sydsjælland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland

Om DJ Jogi

DJ underholdning har været vores passion siden år 2004 hvor DJ JOGI fik undervisning af en professionel DJ som har undervist på Hvidovre Ungdomsskole i mange år og som selv har været DJ til utallige fester.

Hos JOGI mobildiskotek kommer vi ud og spiller musik for jer og jeres gæster der hvor I vælger at holde festen. Afhænghig af hvor mange gæster der kommer og hvor lang tid DJen skal spille har vi det udstyr med som passer til festen og som er valgt i forbindelse med en af vores DJ pakker. Vi er leveringsdygtig i lysshow, røgmaskine, stroboskob, scannere, laser, spejlkugle, lydanlæg, højttalere, dj pult og musik. Hvis du har særlige ønsker lytter vi gerne til dem. Vi kører mobildiskotek rundt mest i København og på Sjælland, men vi kan også besøge Jylland.

Vores DJ har stor erfaring med at spille musik til bryllupper og ved hvad der skal til for at I og jeres gæster får en dejlig dag.

Et bryllup er en fejring og en glædens dag. Humøret er højt, og bryllupper udvikler sig ofte til store fester, hvor kærligheden i luften smitter af på gæsterne med glæde og god stemning til følge. Udfordringen for en DJ til et bryllup består i, at der er mange aldersgrupper repræsenteret. Brudeparrets forældre og familie vil måske ikke høre den samme musik, som brudeparrets venner vil. Vi elsker at se dansegulvet komme til live med glade mennesker i alle aldre og er eksperter i at få lige netop dette til at ske.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Send forespørgsel

Detaljer

Udstyr
PA anlæg
Højtalere
Mikrofoner
Lys
Diskokugle
Røgmaskine
Karaoke
Jukebox
Musikgenre
Hitlisten
Oldies
Elektronisk
R´n´B
Country
Hip Hop
Jazz
Pop
Rock
Soft
Andet

FAQ

Er der relevante oplysninger, som kommende brudepar bør vide om din virksomhed eller services?

Udstyret kan aftales at blive stillet op tidligt på dagen så det er klart til når gæsterne kommer og når DJ’en ankommer senere. I kan også bestille DJ’en til at være toastmaster hvis ikke i kender en der vil eller kan være det.

Hvad koster din mest populære bryllupspakke?

Vores mest populære bryllupspakke koster 25000 DKK.

Hvad inkluderer din mest populære bryllupspakke?

Den passer op til 100 gæster:
2 x 12″ højttalere på stativ
1 x 18″ bundkasse
1 DJ pult på stativ
1 Udvidet lyspakke
4 timers DJ

Behøver du noget teknisk udstyr, eller medbringer du det hele?

Vi medbringer det hele, uden at I røre finger selv.

Kan vi være med til at bestemme playlisten?

Har I nogle særlige musikønsker I gerne vil have spillet til brylluppet så er vi behjælpelige med det såfremt I henvender jer i god tid.

Placering


Måske synes du også om