DJ Kushi

København V 1721
Startpris (per booking)
Fra 3000 DKK
Tilgængelig her
Hele Danmark

Om DJ Kushi

Leder i efter en DJ som kan spille jeres yndlingsnumre, men som også selv kommer med musik, der sikrer den stemning, I ønsker for jeres bryllup, vil jeg meget gerne høre fra jer.

Jeg har stor erfaring fra både bryllupper og andre store events, og jeg går højt op i at fornemme stemningen og publikums humør. Derfor er min musikken altid i harmoni med omgivelserne.

Jeg er vant til at spille for prominente og stilsikre publikum, og jeg bevæger mig altid i den fine balancegang, hvor musikken hverken er for meget eller for lidt, men bare går op i en højere enhed med situationen, omgivelserne, og gæsterne.

Det er vigtigt for mig at kende jeres musiksmag og ønsker til brylluppet, og derfor mødes jeg altid med de kommende brudepar inden brylluppet, for at spore mig ind på, hvilken musik, jeg skal spille til brylluppet.

Kontakt mig endelig på telefon eller via kontaktformularen, så kan vi tage en snak og se, om det er mig, der skal lægge lyd til jeres store dag.

Jeg kan sagtens medbringe udstyr, hvis det skulle være nødvendigt.

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Send forespørgsel

Detaljer

Udstyr
PA anlæg
Højtalere
Mikrofoner
Lys
Diskokugle
Røgmaskine
Karaoke
Jukebox
Musikgenre
Hitlisten
Oldies
Elektronisk
R´n´B
Country
Hip Hop
Jazz
Pop
Rock
Soft
Andet

FAQ

Er der relevante oplysninger, som kommende brudepar bør vide om din virksomhed eller services?

Jeg holder altid møde med parret inden brylluppet, så vi kan tale om hvilken slags musik og stemning, I kunne tænke jer til brylluppet.

Hvad koster din mest populære bryllupspakke?

Startprisen er normalt 1000 kr. per time ved minimum 3 timer. Hvis jeg skal medbringe udstyr, kommer dette oveni prisen.

Hvad inkluderer din mest populære bryllupspakke?

Det er meget forskelligt hvad folk ønsker. Jeg kan for eksempel spille lounge musik til receptionen og så spille igen efter middagen, hvor det bliver en mere festlig upbeat stil, afhængigt af hvilken stemning I ønsker at have. Prisen afhænger desuden af hvor meget udstyr, jeg skal medbringe, og hvor meget, der er til rådighed på feststedet.

Behøver du noget teknisk udstyr, eller medbringer du det hele?

Jeg kan medbringe alt udstyr.

Kan vi være med til at bestemme playlisten?

Ja, det er jeres bryllup, og udfra en liste af jeres yndlingsnumre, kan jeg fornemme hvilken slags musik, I er til, og på den måde lave et sæt, med noget, I kender, og noget, I måske ikke kender, men som er i samme stil, som det, I allerbedst kan lide.

Placering


Måske synes du også om