Hår og Makeup

København K
Pris for hårstyling Pris for brudemakeup Pris for hårstyling & brudemakeup
Tilgængelig her
Storkøbenhavn, Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland, Sydsjælland, Fyn og øerne, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland

Om Hår og Makeup

Hej! Jeg hedder Tina Alfheim , jeg er ejer og grundlægger af Hairandmakeup.dk, og arbejder som Brude Hår-og Makeup Artist med studio i København.

Jeg har med succes stylet over 250 bryllupper i ind og udland. Nogle af de største highlights i min karriere har været i Dubai og London, hvor jeg har hjulpet til i Fashion Week, og lagt makeup for flere TV-personligheder.

Jeg tilbyder alltid avanceret hudplejeforberedelse, der sikrer en base hvor makeup lægger sig fejlfrit oven på og varer ud hele dagen & natten! Du må også gerne spørge mig om at kun bruge Parfumefri, Oliefri eller Cruelty-free produkter, så arrangerer jeg også det.

Bare fortæl mig, hvad du har brug for, hvornår du har brug for det, og hvor jeg skal være. Du kan regne med mig (og mit team, hvis der er en stor booking) og jeg/vi rejser gerne til din lokation.

Kontakt mig ved hjælp af mine detaljer nedenfor. Jeg garanterer personligt, at du hører fra mig inden for 2 timer!

Instagram: Tinaonthedaily
Mobil: +45 50 65 34 75

Send forespørgsel

Detaljer

Frisørydelser
Hårfarvning
Føntørring
Extensions
Klipning
Styling
Opsætning
Makeup
Airbrush Makeup
Contour Makeup
Fuld brudemakeup
Naturlig makeup
Falske vipper
Farvning af bryn og vipper
Dækning af tatoveringer
Skønhedsbehandlinger
Ansigtsbehandling
Hårfjerning
Manicure / Pedicure
Massage
Skønhedsbehandling for mænd
Spa
Tanning
Tandblegning

FAQ

Er der relevante oplysninger, som kommende brudepar bør vide om din virksomhed eller services?

Vigtigst af alt, så skaber jeg et stressfrit og praktisk miljø. Du ønsker, at enhver ting skal være perfekt på din bryllupsdag, og det gør jeg også. Den sidste ting du har brug for er stress, om hvorvidt din makeup ser flot ud. Tag det roligt: book en professionel hår-og makeupartist, der kommer til dig på din bryllupsdag.

Hvad koster jeres mest populære bryllupspakke?

Min mest populære bryllupspakke er "Prøvelse for Hår og Makeup" som koster 1400,- og derefter "Bryllups Hår og Makeup Styling" som koster 1500,- Udkørsel er 300,- per time fra København K.

Hvad inkluderer jeres mest populære bryllupspakke?

Den inkluderer hudpleje, alt af højest kvalitet makeup som f.eks Bobbi Brown, Charlotte Tilbury og By Terry. Jeg inkluderer også et generøst sample af den læbefarve du ønsker, så du enkelt kan lave touch-ups efter måltider. Det er ikke alle der vil ha vipper, så det kommer udenom i tillegg på +100,- for vægtløse enkeltvipper.

Tilbyder I forberedende konsultationer?

Jeg tilbyder en samtale eller videosamtale over telefon, hvor jeg svarer på alle dine spørsmål. Du er alltid velkommen til at ringe eller sende SMS for at planlægge en konsultasjon på 50653475

Tilbyder I at lave prøve-makeup og hår?

Jeg tilbyder prøvemakeup samt afprøvning af frisure og vil varmt anbefale det! Under prøven vil vi diskutere og prøve den makeup-stil/frisure, du har valgt og foretage eventuelle ændringer, hvis det er nødvendigt, så disse passer til netop dig. Afprøvningen vil også give dig mulighed for at bære makeuppen/frisuren dagen ud, så du, som forberedelse til din bryllupsdag, kan vurdere, hvordan disse føles og hvordan disse holder sig.
Når din bryllupsdag endelig kommer vil alt være planlagt og det vil være let som en leg!

Kommer I ud på dagen, ellers foregår det i jeres salon?

Ja! Jeg tilbyder udkørsel, hvilket gør det mere praktisk for dig på din store dag. Derudover vil vi befinde os i komforten af dit eget hjem/lokaliteten for din makeover/bryllup. Rejseomkostninger varierer afhængigt af beliggenhed. Du skal kontakte mig med adressen, så kan prisen udregnes på baggrund af dette.

Kan I tage gruppebookinger til eksempelvis brud og brudepiger?

Det gør jeg! Jeg har op til 5 assistenter som kan hjælpe mig med din booking, og jeg tar som regel med meg en hvis der er flere end brud og tre personer til både hår og makeup styling. Det sparer også tid for dig og gør det rigtigt hyggeligt!

Placering


Måske synes du også om