Sine Ginsborg Make-up School

København K
Pris for hårstyling Pris for brudemakeup Pris for hårstyling & brudemakeup
Tilgængelig her
Storkøbenhavn

Om Sine Ginsborg Make-up School

Sine Ginsborg er i dag en af Danmarks førende hår- og makeup artister med mere end 25 års erfaring i den danske og internationale modebranche.

På Sine Ginsborg Make-up School er vi både eksperter indenfor makeup og håropsætning og du kan derfor få ordnet din brudemakeup og sat dit bryllupshår hos os. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og kommer med vores ekspertise omkring, hvad der passer til lige præcis dig.

Du kan få lagt din brude make up og sat dit bryllupshår af Sine Ginsborg selv, eller af en af de to dygtige piger Julie Prødel og Isabel Fjelking.

Begge piger er uddannet fra Sine Ginsborg Make-Up School og underviser på skolen den dag i dag. Udover at være uddannet makeup artister er begge piger også uddannede dygtige frisører. Ved siden af deres karrierer som underviser på Sine Ginsborg’s makeup skole har begge piger arbejdet på CPH Fashion Week samt andre store produktioner, hvor håret og makeup’en skal sidde i skabet, som Vild med Dans på TV2.

Ved siden af alt dette har begge piger stor erfaring med at lægge brude make up og sætte bryllupshår, og gøre kommende brude klar til den vigtigste dag i deres liv.

Send forespørgsel

Detaljer

Frisørydelser
Hårfarvning
Føntørring
Extensions
Klipning
Styling
Opsætning
Makeup
Airbrush Makeup
Contour Makeup
Fuld brudemakeup
Naturlig makeup
Falske vipper
Farvning af bryn og vipper
Dækning af tatoveringer
Skønhedsbehandlinger
Ansigtsbehandling
Hårfjerning
Manicure / Pedicure
Massage
Skønhedsbehandling for mænd
Spa
Tanning
Tandblegning

FAQ

Tilbyder I at lave prøve-makeup og hår?

Ja, ønskes en prøve inden selve bryllupsdagen kan dette godt arrangeres mod betaling. Det er dog vores erfaring, at dette ikke er nødvendigt.

Kan I tage gruppebookinger til eksempelvis brud og brudepiger?

Ja, det kan vi sagtens. Kontakt os endelig for at høre mere.

Placering


Måske synes du også om