Bryllupsminder - Sådan skaber I de bedste minder fra den store dag

Bryllupsminder - Sådan skaber I de bedste minder fra den store dag

Bryllupsminder - Sådan skaber I de bedste minder fra den store dag

Brylluppet vil for de fleste personer være den største dag i ens liv og det er en dag, som man vil tænke tilbage på mange år senere. Derfor er det også vigtigt, at man på bryllupsdagen får samlet en masse minder, som man kan finde frem, hver gang man har lyst til at mindes de hyggelige stunder. Vi har derfor valgt at give jer nogle idéer til, hvordan I på hyggeligste vis får samlet en masse minder fra jeres bryllupsdag.

Gæstebogen
Dette er nok den mest traditionelle måde at samle hilsner fra sine gæster på. I gæstebogen får I et par søde ord og hilsner med på vejen, samt lykønskninger om jeres fælles fremtid, som ægtepar. Det er en meget hyggelig og overskuelig måde at gøre det på. I kan købe en færdiglavet bryllupsgæstebog, men det er også muligt at købe en, som har en blank forside. Med denne kan I gøre lige hvad I vil. Pynt den med jeres initialer, billeder eller pynt der passer til brylluppet. Det er en nem og forholdsvis hurtig måde at gøre det på. Skriv eventuelt en lille indledning eller hilsen fra jer, til jeres gæster, så de ved hvor meget det betyder for jer, at de vil deltage ved jeres bryllup. Sidst, men ikke mindst, så husk endelig, at få fortalt jeres gæster om gæstebogen, så de ikke glemmer det, eller slet ikke er klar over, at den er der.

Flere leverandører af invitationer fremstiller også fine gæstebøger. Find dem her https://www.weddii.com/wedding_invitations

Mindekassen
Et alternativ til den klassiske bryllupsgæstebog, er en mindekasse. Det er en mere kreativ og sjov måde at indsamle hilsner og søde ord fra de inviterede. Derudover kan det også være med til at øge den gode stemning omkring bordet, når der bliver snakket om underholdende episoder, som gæsterne har haft med brudeparret, før de valgte at sige ja til hinanden. Sørg for, at der ligger skriveredskaber på bordene, og små papirsedler, eksempelvis formet som hjerter eller stjerner i farvet papir. Brug eventuelt den samme slags papir, som I har brugt til jeres bryllupsinvitationer. Så kan gæsterne løbende igennem hele aftenen skrive små anekdoter, hilsner og lignende der kan sprede glæde, når I sidder og læser dem igennem. Pynt en kasse med samme tema som brylluppet. I kan klistre en af jeres indbydelser på, billeder, et bordkort eller lignende. Når de sidste gæster tager hjem, forsegler I kassen og åbner den igen først et år efter, når I sidder og skal til at spise toppen af jeres bryllupskage. En mere romantisk og hyggelig et års bryllupsdag kan man ikke ønske sig.

Videohilsen
Denne form for minde, er noget af det mest personlige man kan få. Her er der uanede muligheder for at fortælle præcis det man ønsker. I en video er der hele ingen tidsbegrænsning, og man kan nå at få flere personlige elementer inkluderet. Det er en helt særlig nostalgisk følelse der opstår, når man sidder året efter brylluppet og ser ens glade og søde gæster hygge sig til ens bryllupfest, mens de fortæller sjove anekdoter om gode tider I har haft sammen. Her er det også muligt at vælge et tema for, hvad der skal snakkes om i videoen. Det kan være alt lige fra at fortælle om den første gang gæsterne mødte jer, det sjoveste øjeblik I har haft sammen, det mest betydningsfulde øjeblik osv. Det, at man kan se dem med hele deres mimik og udstråling, giver også det ekstra. Det behøves samtidig heller ikke at være så tidskrævende, som det måske kan lyde. Hvis I vælger at have en fotograf til brylluppet, kan I spørge vedkommende om han eller hun har mulighed for også at filme videoerne. Ellers er det også en mulighed at forhøre sig med en af jeres venner, som allerede deltager til brylluppet. Der er helt sikkert en af jeres mange venner, som hellere end gerne vil hjælpe med dette. Det vigtige her er heller ikke, at det er den højeste kvalitet, så det kan uden problemer laves med en smartphone. 

Engangskamera
Endnu en bryllupsklassiker og endnu en mulighed for at forevige de bedste øjeblikke. Det er den sjoveste blanding af billeder man ender ud med, hvis man sætter engangskameraer på bordene eller eventuelt også i baren. De vil alle sammen uden tvivl være med til at sætte et smil på jeres læber, når I sidder og kigger dem igennem. Om det er parbilledet af jeres bedste venner eller nærbilledet af en fuld tante betyder ikke noget – de er alle sammen med til at beskrive jeres bryllup på allerbedste vis. Når I på et tidspunkt får fremkaldt billederne og har kigget dem igennem sammen, kan I vælge at invitere nogle af jeres bryllupsgæster til en hyggelig aften, hvor I kan se på billeder sammen, og mindes dagen. Her har I også den oplagte mulighed for at samle jeres yndlings bryllupsbilleder og samle dem i en flot ramme til jeres hjem.     

Disse fire forslag til en samling af minder, er blot få af mange. Der findes et hav af muligheder, men vi håber, at dette kan være med til at give jer lidt inspiration :)