Planlægger I bryllup i haven? Få inspiration til havebryllup her

Planlægger I bryllup i haven? Få inspiration til havebryllup her

Planlægger I bryllup i haven? Få inspiration til havebryllup her

Telt i haven
I Danmark er den populæreste måned at blive gift i august. En af de mange oplagte grunde er de lange varme sensommeraftener der er i vente, hvorfor det blandt danskerne også er meget populært at vælge at holde bryllup i haven, gerne i telt. Det at brylluppet bliver holdt hjemme i et privat hjem gør også, at hele bryllupsfesten bliver mere personlig. Her bliver gæsterne inviteret indenfor i hjemmet, alle gæsterne kommer ind i huset før eller siden, og måske endda husets hund er hjemme. At invitere ens gæster hjem i privaten, til en af de største dage i ens liv, bliver ikke meget mere kærligt og personligt.    


Få taget smukke bryllupsbilleder i haven
I finder ikke et meget smukkere og mere personligt sted at få taget bryllupsbilleder, end hjemme i jeres egen have eller forældres have. Det bliver ikke mere personligt, og det er noget I vil kunne glæde jer over mange år fremover. Selv hvis I en dag ikke længere bor på adressen for bryllupsfesten, vil I kunne se tilbage på den gode tid I havde der, og alle de smukke minder der blev skabt. Jeres have vil være pyntet smukt til brylluppet, og være helt perfekt til smukke bryllupsbilleder. Når mørket engang er faldet på, og I har tændt levende lys udenfor, er der endnu en mulighed for smukke, romantiske billeder. Husk selvfølgelig også, at få nogle fine fællesbilleder med alle jeres festklædte bryllupsgæster.


Underholdning for gæsterne
Når I vælger at holde jeres bryllup hjemme i haven, er det oplagt, at I hygger med underholdning i haven. Det skaber en fantastisk energi og glæde blandt gæsterne, som samtidig også kommer til at mingle mere med de resterende bryllupsgæster, som måske ikke kender hinanden så godt. Det kan være med til at bryde grænser, og skabe god energi, som vil hænge ved, når I skal sidde til bords senere på dagen, og forhåbentlig også når I går en hyggelig og festlig bryllupsaften i møde. Idéer til forskellige spil og fælleslege kunne være kongespil, kroket, petanque og måske beerpong senere på aftenen til bryllupsfesten. Der er mange muligheder for hyggeligt samvær og aktiviteter til havebryllup.


Læs mere om underholdning til brylluppet her https://www.weddii.com/inspiration/underholdning-til-jeres-bryllup


Kagebod med forfriskninger
Hvis I holder bryllupsreception i haven, så er det en god idé med en kagebod, hvor I udover kage, også kan forsyne jer med forfriskende drikkevarer. Drinksbowler og dispensere fyldt med lækre cocktails er altid en succes på varme sommerdage. Fyld dem med drinks til brylluppet, såsom mojito, daiquiries eller lemonade, som stort set alle vil elske. Der findes også et hav af lækre sommerkager, som jeres bryllupsgæster med garanti vil nyde. Alt med frugter, bær og is er sommerklassikere, som aldrig bliver kedelige. Heller ikke til bryllupper. Pynt også gerne bryllupsbordene og kageboden med smukke blomster og pynt. Spiselige blomster på kagerne, er også altid en god idé til bryllupper.   


Festligt bryllupstøj
Hvis I vælger at holde bryllup i jeres smukke sommerhave, er det også oplagt at have lidt mere farverigt tøj på, eller pifte tøjet op med farverige og blomstrede detaljer. Bruden kan i stedet for det klassiske brudeslør, have en flot og farverig blomsterkrans i håret. Brudgommen kan selvfølgelig også have en fin og farverig butterfly på, eller blomstret slips, som passer til brylluppets stil. Der er mange muligheder for at få tilføjet lidt ekstra fest og farve til netop havebrylluppet.


Ikke stresse over vejret
Med vejret er der den udfordring, at man ikke kan styre det. Derudover kan dansk sommer stå på alt fra 30 grader, til regnvejr der står ned i stænger i dagevis, blandet med lidt stormvejr. Dette er der intet du kan gøre noget ved. Derfor kan I kun forberede jer så godt som muligt til brylluppet og håbe på det bedste, og vælg så ellers at glemme alt om vejret. I kan stresse over vejret fra nu af, og indtil brylluppet skal stå, men det ændrer desværre ikke på noget. Hvis I har forberedt jer og lagt en plan B, så har I gjort alt hvad I kan, og kan nu bruge tiden på at fokusere på resten af bryllupsplanlægningen. 

På grund af det ustadige danske sommervejr, er det næsten en nødvendighed med telt, også fordi at det nemt kan blive koldt ud på natten, når duggen er faldet. Men det er selvfølgelig muligt udelukkende at bruge teltet som reserve, hvis det skulle blive dårligt vejr, og ellers sidde under åben himmel.    


Husk tæpper og puder
Når I kommer senere hen på bryllupsaftenen og natten, kan der selv på skønne sommeraftener, blive en smule køligt. Sørg derfor for at have godt med tæpper til jeres bryllupsgæster, som de kan sidde og putte sig med. Det er hyggeligt, og sikrer også, at gæsterne ikke smutter tidligere hjem fordi de fryser for meget, eller bliver nødt til at køre hjem, for at hente varmere tøj. Tæpper og puder er hyggelige og praktiske, og kan samtidig være med til at underbygge den romantiske stemning, der gerne skulle være til et bryllup. 


Vi håber, at I har fundet inspiration til jeres eget romantiske havebryllup <3