Anna Kruse - sanger & komponist

København V 1721
Startpris (per booking)
-
Tilgængelig her
Hele Danmark

Om Anna Kruse - sanger & komponist

Poetiske og musikalske møder mellem mennesker er den røde tråd i alt jeg arbejder med. Mit liv er musik: Toner, melodier, kompositioner, dans og sange. Kærlighed, vildskab, melankoli, sorg og glæde.
Uanset hvilken stemning eller anledning, findes der musik der kan udtrykke eller forstærke følelsen og bringe mennesker sammen i en nærværende intens oplevelse. At mødes gennem musiken, teksten og oplevelsen.
Den længe ventede dag, den eneste ene, den store kærlighed og den smukkeste fest bliver ekstra skøn og mindeværdig med levende musik og sang. Sammen med mig kan I finde ud af, hvilke sange der passer bedst til jeres bryllupsfest.
Skal det være søde, romantiske, stille kærlighedssange, skal det være sjove viser eller skal det være rock’n roll, højt hår og gang i dansegulvet?
Uanset hvilken musik I bedst kan lide, findes der gode kærlighedssange til både brylluppet, kobberbrylluppet, sølvbrylluppet og guldbrylluppet!
Kontakt mig for et uforpligtende tilbud :)

Send forespørgsel

Detaljer

Services
Musik til vielsen
Musik til receptionen
Musik under pauser
Festmusik efter middagen
Solist
Duo
Band
Stil
Instrumental
Vokalist
Klassisk
Festligt
Dansemusik
Loungemusik
Andet
Instrumenter
Cello
Fløjte
Guitar
Harpe
Piano
Trompet
Saxofon
Violin
Trommer
Andet

FAQ

Kan vi vælge hvilke sange, der bliver spillet?

Jeg har et kæmpe repertoire og kan helt sikkert hjælpe jer med at finde jeres bryllupssang. Vi vælger sammen, hvad passer jer bedst!

Placering


Måske synes du også om