Danmarks Mindste Kvartet

Aarhus C 8000
Startpris (per booking)
Fra 10000 DKK
Tilgængelig her
Hele Danmark

Om Danmarks Mindste Kvartet

Danmarks Mindste Kvartet består faktisk kun af 3 musikere. Men deres lydbillede svarer til, at det er spillet af en kvartet. Deraf navnet. Danmarks Mindste Kvartet kan levere musikken til en lang række forskellige arrangementstyper - f.eks. jeres bryllup, og møder altid op med stort engagement og energi tilpasset netop jeres behov. Så om det skal være nedtonet eller en kæmpe fest er Danmarks Mindste Kvartet leveringsdygtige.
En stor forkærlighed for og lyst til, at levere de klassiske hits med den helt rigtige energi, gør bandet til et eminent danseband. Ikke mindst gør det meget brede repertoire, at der altid er noget for alle. De tre musikere i Danmarks Mindste Kvartet har tilsammen langt over 500 spillejobs på bagen og elsker at spille sammen.
Hvis I ønsker at gøre jeres bryllupsfest til noget ekstraordinært, som I og jeres gæster aldrig vil glemme, er vi det rigtige valg!

Send forespørgsel

Detaljer

Services
Musik til vielsen
Musik til receptionen
Musik under pauser
Festmusik efter middagen
Solist
Duo
Band
Stil
Instrumental
Vokalist
Klassisk
Festligt
Dansemusik
Loungemusik
Andet
Instrumenter
Cello
Fløjte
Guitar
Harpe
Piano
Trompet
Saxofon
Violin
Trommer
Andet

FAQ

Hvad inkluderer din mest populære bryllupspakke?

Danmarks Mindste Kvartet optræder typisk 3 x 45 minutter eller 2 x 60 min. Bandet kan levere en pianist eller DJ til at spille under middagen, hvis det ønskes.

Behøver du noget teknisk udstyr, eller medbringer du det hele?

Vi har vores eget lydanlæg til ca. 200 gæster.

Placering


Måske synes du også om