Funky Fever

København N 2200
Startpris (per booking)
Fra 13000 DKK
Tilgængelig her
Storkøbenhavn

Om Funky Fever

Vil du gerne have dine gæster på dansegulvet? Skal de juble og synge med? Skal hofterne nådesløst overgives til et groovy beat? Og ørerne smøres med smukke vokalharmonier? Hvis ”Ja”, så kommer Funky Fever og banker din fest på plads. Og det er inklusiv proff lyd og lys.

Funky Fever elsker og hylder funkmestre som Michael Jackson, Prince, Bruno Mars, Justin Timberlake, Aretha Franklin, Stevie Wonder m.fl. inklusive danske hits.
Bandet er supertight og spiller 100 % live med vokalharmonier, avancerede lydklange, skarpe arrangementer som swinger med hurtige overgange mellem numrene.
Funky Fever inddrager altid publikum i festen! Det sker til dansevenlige funky tophits med afstikkere til pop og rock.
I fronten har vi powersoul-vokalisten Thomas Løvegaard og funkprinsessen Agata Wolniak med perleklare fraseringer og skarpe harmonier.
Guitaren lyder som Nile Rodgers, men spilles af Lars Flaskager, solid rytmesektion med indslag af slapbas fra Flemming Bengtsson og virtuos håndtering af trommerne fra Allan Skov Andersen. På keys kommer der klange i rigt mål fra Bo Bjerre Hansen.
Funky Fever er et rutineret band, som har spillet masser af jobs de senere år på en række spillesteder og festivaler. Du kan se dem på spillestedet Drop Inn i København, Gimle i Roskilde og Lummerfestival på Østerbro. Og vi skulle have spillet på Langelandsfestival 2020, som jo desværre blev aflyst.

Send forespørgsel

Detaljer

Services
Musik til vielsen
Musik til receptionen
Musik under pauser
Festmusik efter middagen
Solist
Duo
Band
Stil
Instrumental
Vokalist
Klassisk
Festligt
Dansemusik
Loungemusik
Andet
Instrumenter
Cello
Fløjte
Guitar
Harpe
Piano
Trompet
Saxofon
Violin
Trommer
Andet

FAQ

Er der relevante oplysninger, som kommende brudepar bør vide om din virksomhed eller services?

Vi er super fleksible og du kan være helt tryg ved at booke os til en festlig aften. Vi spiller primært Funk og Disco, som gør at danse gulvet koger. Vi har dog også enkelte danske numre som "Kom tilbage nu", "Jeg vil lade lyset brænde" osv.. Men ingen Kim Larsen, Seebach eller lign.

Hvad koster din mest populære bryllupspakke?

20.000,- Der kommer vi med en Scene og ekstra lys og lyd

Hvad inkluderer din mest populære bryllupspakke?

6 mands band (en kvinde) 3x45 min fuld gang i dansegulvet, fedt lyd og lys setup, røg maskine, disco kugle og lydmand.

Behøver du noget teknisk udstyr, eller medbringer du det hele?

Vi skal bare bruge noget strøm tæt på "scenen"

Kan vi vælge hvilke sange, der bliver spillet?

Vi har en sætliste på ca. 40 numre som i kan vælge fra, men hvis i har et helt specielt nummer som betyder noget for jer, så kan vi sikkert godt finde ud af det. De numre vi har i sætlisten er gennemspillede og fyldt med lækre detaljer, dvs. vi foretrækker kvalitet fremfor kvantitet.

Placering


Måske synes du også om