Rabalder - Gasolin & Kim Larsen Kopi

Holstebro 7500
Startpris (per booking)
Fra 11500 DKK
Tilgængelig her
Hele Danmark

Om Rabalder - Gasolin & Kim Larsen Kopi

RABALDER - GASOLIN' & KIM LARSEN KOPI BAND

Husker du Rabalderstræde hvor vi festede med det gode gamle danske rock band Gasolin', det gør vi. Og vi elsker det så meget at vi er klar til at give den fuld Gas og det gør vi med et ordenligt Rabalder. Om det så skal være en tur over Langebro, på en sommerdag i selskab med Smukke Linda eller om det er med strengelegen vi fyrer den af. Gør det noget det er med masser af succes? Bare refrainet det er frit.

Oplev bandet Rabalder ude på den danske rock landevej og oplev nostalgien når vi tager en tur gennem Gasolins fantastiske univers.
Derudover krydres musikken med en masse af de gode nye numre fra Kim Larsens tid efter Gasolin'.

Så hvis jeres bryllup skulle være den rigtige rejse gennem den bedste danske rockmusik, der er perfekt til både dans og rolig bryllupsmiddag, er vi det rigtige valg. Kontakt os for et mere detaljeret tilbud til jer.

Send forespørgsel

Detaljer

Services
Musik til vielsen
Musik til receptionen
Musik under pauser
Festmusik efter middagen
Solist
Duo
Band
Stil
Instrumental
Vokalist
Klassisk
Festligt
Dansemusik
Loungemusik
Andet
Instrumenter
Cello
Fløjte
Guitar
Harpe
Piano
Trompet
Saxofon
Violin
Trommer
Andet

FAQ

Er der relevante oplysninger, som kommende brudepar bør vide om din virksomhed eller services?

Musikerne i RABALDER har allesammen mange års erfaring på scenekanten og har spillet til rigtig mange fester, samt bryllupper, gennem årene, så vi kender til alle de små triks der kan være med til at skabe en god fest stemning, og dansegulvet er sjældent ubrugt når RABALDER gir den gas. Og ingen fest er for stor eller for lille til os. Vi elsker at spille Gasolin & Kim Larsens musik og det skinner igennem på scenen. Vi kommer fra Vestjylland, men vi kører med glæde langt for at gøre jeres bryllup til noget særligt.

Placering


Måske synes du også om