Spansk Guitar

H.C. Ørsteds Vej 22E
Frederiksberg C 1879
Startpris (per booking)
Fra 4000 DKK
Tilgængelig her
Storkøbenhavn, Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland, Sydsjælland, Fyn og øerne, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland

Om Spansk Guitar

Mathias Valentino - ekspert i at skabe en helt unik stemning på spansk guitar – en stemning fyldt med nærvær, varme og glæde. Han spiller til livets store samlingspunkter: konfirmation, bryllup, firmafest, sølvbryllup, fødselsdag, guldbryllup og bisættelse. Du kan lytte til guitarmusik på hjemmesiden eller se musikvideo, og kan forvente professionel og engageret kommunikation fra første kontakt til veloverstået job.

"Jeg ville elske at bringe noget spansk guitar charme til jeres bryllupsfest!"
Kontakt mig for flere detaljer.

Send forespørgsel

Detaljer

Services
Musik til vielsen
Musik til receptionen
Musik under pauser
Festmusik efter middagen
Solist
Duo
Band
Stil
Instrumental
Vokalist
Klassisk
Festligt
Dansemusik
Loungemusik
Andet
Instrumenter
Cello
Fløjte
Guitar
Harpe
Piano
Trompet
Saxofon
Violin
Trommer
Andet

FAQ

Er der relevante oplysninger, som kommende brudepar bør vide om din virksomhed eller services?

Guitarmusik spillet med indlevelse og musikalitet er det perfekte valg til et romantisk og stemningsskabende akkompagnement til Jeres bryllupsmiddag. Flere af jeres gæster kommer til at tale sammen, fordi smagfuld og tilpasset baggrundsmusik løfter stemningen på en umiskendelig positiv måde.

Her er muligheden for at skabe det uforklarlige element, der gør forskellen på en ok god stemning og en uforglemmelig, romantisk, festlig stemning.
Jeg har over 20 års erfaring i at spille guitarmusik til bryllup – og får altid fantastisk positiv feedback på sin bryllupsmusik. I er ganske enkelt sikre på at få en super vellykket middag med topprofessionel musikalsk underholdning til bryllup – dinnermusik helt udover det sædvanlige.

Hvad inkluderer din mest populære bryllupspakke?

Ønsker I at hyre mig til både vielse og reception/middag og/eller kombinere min guitarmusik under middagen med mit coverband – The Half Beatles – der spiller dansemusik fra Elvis til Rasmus Seebach, så bed om et uforpligtende tilbud.

Behøver du noget teknisk udstyr, eller medbringer du det hele?

Jeg medbringer det hele. I skal ikke røre finger selv!

Placering


Måske synes du også om