Starscream

Syvvejen 14
Gadstrup 4621
Startpris (per booking)
Fra 18000 DKK
Tilgængelig her
Storkøbenhavn, Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland, Sydsjælland, Fyn og øerne, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland

Om Starscream

Starscream er et meget rutineret og professionelt festband, som spiller musik til livets helt store fester! Med efterhånden 15 års erfaring, er man i sikre hænder, uanset om man skal giftes, holde kæmpe firmaarrangement, fejre fødselsdag eller bare bruge et rigtig godt band til at få godt gang i dansegulvet.
For det er nemlig der vi kommer til vores ret! Med et bredt repertoire, smittende energi, god lyd og lækkert lys er vores primære job, at få jeres gæster ud på dansegulvet! Med klassikere fra The Beatles, Phil Collins, Thomas Helmig, Michael Jackson, Kim Larsen samt nyere kunstnere som Pharrell, Robbie Williams og Maroon 5 kommer vi vidt omkring og sørger for at der er lidt for alle jeres gæster!
Som noget helt særligt, inkluderer vi altid et DJ-sæt efter livemusikken. Ikke bare en fast playliste. Men en aktiv DJ, som holder gang i dansegulvet, for dem der endnu ikke er færdige med at danse! Så hvis man ikke kan få sig selv til at vælge i mellem live musik eller DJ, er man kommet det helt rigtige sted hen! For her får man begge dele!

Fejre med os! Dette bryllup vil blive noget helt specielt!

Send forespørgsel

Detaljer

Services
Musik til vielsen
Musik til receptionen
Musik under pauser
Festmusik efter middagen
Solist
Duo
Band
Stil
Instrumental
Vokalist
Klassisk
Festligt
Dansemusik
Loungemusik
Andet
Instrumenter
Cello
Fløjte
Guitar
Harpe
Piano
Trompet
Saxofon
Violin
Trommer
Andet

FAQ

Er der relevante oplysninger, som kommende brudepar bør vide om din virksomhed eller services?

Med over 100 bryllupper i bagagen kan vi roligt kalde os ”bryllupseksperter”.
Når I skal holde jeres drømmebryllup er musikken er rigtig stor faktor. Skal man have DJ eller band? Med os behøver I ikke at vælge! For vi til byder nemlig et DJ sæt efter livemusikken. Udover musik til dans, tilbyder vi også musik til spisningen, reception og sågar også vielsen i forskellige opsætninger, tilpasset til størrelse, stemning og budget.

Hvad koster din mest populære bryllupspakke?

Den er på tilbud nu! Book os for kun 18995 DKK.

Hvad inkluderer din mest populære bryllupspakke?

Alt det her får I med vores pakkeløsning:
​- Stilren dinnerpianist under spisning
- Livemusik med fuldt band i 2 x 60 min.
- Aktiv DJ til den sene dansestund i 1 x 60 min.

Behøver du noget teknisk udstyr, eller medbringer du det hele?

Yes, vi tilbyder altid en samlet løsning :)

Kan vi vælge hvilke sange, der bliver spillet?

Nej desværre. Vi har sammensat et repertoire til de fleste salgs fester, som er baseret mange års rutine :) I er velkommen til at komme med ønsker, så skal vi gøre hvad vi kan for at imødekomme :) Men bare rolig! Vi har altså noget for alle!

Placering


Måske synes du også om