The Soulful Singer

Kærvej 20
Sønderborg 6400
Startpris (per booking)
Fra 1800 DKK
Tilgængelig her
Storkøbenhavn, Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland, Sydsjælland, Fyn og øerne, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland

Om The Soulful Singer

Professionel sanger til bryllup og andre festlige anledninger med base i Sønderborg

Jeg hedder Jesper Westergaard, og jeg er konservatorieuddannet guitarist og sanger med mangeårig erfaring i at levere stemningsfuld musik til livets særlige anledninger.
De sidste 15 år har jeg optrådt på alt lige fra de små til de helt store scener i ind- og udland, spillet på radio og tv, på restauranter, cafeer og hoteller samt til bryllupper, begravelser, fødselsdage, havefester og firmaarrangementer.
Jeg har således stor erfaring med at indstille mig på mine kunders ønsker og behov og leverer med udgangspunkt heri en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.
Jeg elsker god musik, og jeg elsker at levere en god sang med indlevelse og sjæl, så den rører noget i mit publikum. Det gør jeg uanset om jeg er hyret som sanger til bryllup eller begravelse, hvor alle øjne hviler på mig, eller når jeg holder mig mere i baggrunden og spiller stemningsfuld baggrundsmusik til en reception eller under maden.
Min stil kan bedst beskrives som akustisk feel-good musik – afdæmpet musik på akustisk guitar med en varm, tilbagelænet vokal. Mit repertoire er stort og spænder fra gamle pop, rock og soul klassikere og hen over jazz og klassisk musik med både instrumental- og vokalnumre.
Hvis I er passioneret for kvalitet og originalitet i musik, er jeg det rigtige valg for jer. Kontakt mig, så vi sammen kan planlægge den perfekte oplevelse for jer og jeres bryllupsgæster.

Send forespørgsel

Detaljer

Services
Musik til vielsen
Musik til receptionen
Musik under pauser
Festmusik efter middagen
Solist
Duo
Band
Stil
Instrumental
Vokalist
Klassisk
Festligt
Dansemusik
Loungemusik
Andet
Instrumenter
Cello
Fløjte
Guitar
Harpe
Piano
Trompet
Saxofon
Violin
Trommer
Andet

FAQ

Hvad koster din mest populære bryllupspakke?

Priser starter fra 4300 DKK.

Hvad inkluderer din mest populære bryllupspakke?

Den inkluderer 1-3 sanger til vielsen og 1-2 timer af receptionsmusik.

Behøver du noget teknisk udstyr, eller medbringer du det hele?

Jeg medbringer det hele.

Kan vi vælge hvilke sange, der bliver spillet?

Det kan I godt! Optræder jeg som musikalsk indslag, tilbyder jeg også at lære et bestemt sangønske og spiller dette i en unik version.

Placering


Måske synes du også om