Capturing Moments

Vejle 7100
Pris
Fra 13499 DKK
Tilgængelig her
Hele Danmark

Om Capturing Moments

Mit navn er Rene Skou, og jeg elsker at forevige bryllupper i foto og video. Jeg ønsker jeg at fange jeres unikke øjeblikke, der viser jeres kærlighed til hinanden på jeres unikke dag. Mit mål er at skabe minder, som I kan sidde og kigge tilbage på og få følelsen af at være tilbage på jeres romantiske dag.

Man siger, at et billede siger mere end 1000 ord – hvad gør en video så? En video er det helt perfekte redskab til at indfange alt det, der udgør jeres store dag. Dette indebærer alt lige fra den spændte stemning, kjolen og når alt næsten er klart, til det store øjeblik hvor i lover hinanden evig troskab og får sat ringen på fingeren. Ethvert par er unikt, og det samme er jeres bryllup. Derfor skal den video, I modtager også indfange den kærlighed, som I har over for hinanden og sende jer tilbage til jeres store dag.

Målet med en bryllupsvideo er at samle alle situationer – store som små. Alle disse øjeblikke samles, så man får nuancer med fra dagen, som man ikke vil kunne indfange med et stillbillede. Det er helt sikkert, at I får et minde for livet, og derfor skal det også gengives på den helt rigtige måde, når I husker tilbage på det. Derfor er det essentielt, at I føler jer godt tilpas, så I slapper af og viser jeres unikke kærlighed til hinanden på jeres egen måde. I skaber rammen for en fantastisk dag og et minde for livet – bryllupsvideoen sørger for at mindet kan genleves igen og igen.

Send forespørgsel

Detaljer

Services
Heldagsfotografering
Halvdagsfotografering
Video-optagelser
Photobooth/selfie-box
Drone
Produkter
Digitale billeder
Printede billeder
Fotoalbum
Invitationer
Fotokort
Stil
Vintage
Traditionel
Moderne
Dramatisk
Alternativ
Nutidig
Naturlig
Fotojournalistisk
Kunstnerisk
Andet

FAQ

Er der relevante oplysninger, som kommende brudepar bør vide om din virksomhed eller services?

Man kan ikke sætte en pris på kærlighed og intet bryllup er ens. Derfor er det absolut vigtigste for mig, at I får video og billeder, der stemmer overens med jeres ønsker. Til inspiration - og for at give jer et eksempel på, hvordan video og billeder kan skrues sammen og prissættes - har jeg lavet nogle pakker på hjemmesiden. Passer en af disse pakker til netop jeres behov, er det perfekt. Hvis ikke så står jeg klar til at lytte til jeres ønsker. Har I derfor ideer til noget, der ikke er en del af pakkerne, sig endelig til.

Hvad indeholder din mest populære bryllupspakke?

Min mest populære pakke indeholder:
12 timer - (op til)
Hele dagen - vielse til/med brudevals
2 videoer
Længde: Highlight video 10-12 min
Længde taler/indslag - fuld længde
Video 1: highlight video
Video 2: taler og indslag
350-450 redigeret billeder (ca.)
Pris: 25.799 kr.

Kan vi tage billeder på flere forskellige lokationer?

Ja selvfølgelig. Vi aftaler på forhånd, hvor fotograferingen skal foregå-

Er billedredigering inkluderet i prisen?

Ja, antallet afhænger af pakken eller den aftale, vi laver.

Kan du bookes i hele landet?

Ja, men transportomkostninger kan forekomme.

Placering

Vejle

Måske synes du også om