Life Photo

København SV
Pris
From 4875 DKK
Tilgængelig her
Hele Danmark

Om Life Photo

Søger I en professionel bryllupsfotograf, der kan hjælpe jer med at forevige jeres store dag? Så er I kommet til det rette sted. Bag Life Photography står en enmandshær bestående af fotografen John Bo, der har mere end 30 års erfaringer med blandt andet fotografering af bryllupper.

Selvom jeg har fotograferet i mange år, bliver det aldrig en rutine for mig, og det skal være hyggeligt, sjovt og afslappet hver gang. Det er nemlig også det, der giver de bedste billeder i sidste ende.

Min store passion er at lave billeder, som mine kunder bliver glade for. Ingen bryllupper er ens, og heldigvis for det. Jeg gør meget ud af at lytte til jeres specifikke ønsker. Skriv eller ring til mig, så kan vi få en snak om dine ønsker.

Send forespørgsel

Detaljer

Services
Heldagsfotografering
Halvdagsfotografering
Video-optagelser
Photobooth/selfie-box
Drone
Produkter
Digitale billeder
Printede billeder
Fotoalbum
Invitationer
Fotokort
Stil
Vintage
Traditionel
Moderne
Dramatisk
Alternativ
Nutidig
Naturlig
Fotojournalistisk
Kunstnerisk
Andet

FAQ

Hvad indeholder din mest populære bryllupspakke?

For at gøre det lettere for dig har jeg kreeret en fast pakke med bryllupsbilleder til kun 4.875 kr., der indeholder billeder af selve vielsen og de officielle bryllupsbilleder, som tages on location efter aftale.

Kan vi tage billeder på flere forskellige lokationer?

Hvis I ønsker at få taget billeder af receptionen eller bryllupsfesten, kan jeg også sagtens hjælpe jer med dette. Kontakt mig i dag på telefon 61339084 eller e-mail, hvis I ønsker et samlet tilbud på fotografering af hele jeres bryllup inklusiv reception og/eller festen.

Er billedredigering inkluderet i prisen?

Ja, bryllupspakkes inkluderer også 40 professionelt redigeret, digitale bryllupsbilleder i fuld opløsning.

Kan du bookes i hele landet?

Jeg tilbyder bryllupsfotografering i hele landet inklusiv øerne. Dette gælder både som bryllupsfotograf ved kirkebryllupper, vielser på rådhuset eller på andre lokationer, hvis I har særlige ønsker til dette.

Placering

København SV

Måske synes du også om