Vesthammer Visuals

København Ø
Pris
From 3500 DKK
Tilgængelig her
Storkøbenhavn, Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland, Sydsjælland, Fyn og øerne, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland

Om Vesthammer Visuals

Hej! Mit navn er Mathias - en bryllupsfotograf fra København med en kæmpe passion for de smukke øjeblikke der opstår i løbet af en bryllupsdag.

Rart og behageligt:
Jeg lægger stor vægt på at det skal være en rar og behagelig oplevelse at få taget billeder, dette er især vigtigt til jeres bryllup da det er en dag der skal nydes i fulde drag. Jeg tager altid en snak med jer inden vi når til selve dagen, så I er trygge ved mig, og I ved at I får de billeder som I gerne vil have.

Jeres historie i fokus:
Mine billeder fortæller altid jeres historie, og da alle er forskellige, ændre historien sig fra gang til gang. Det er min fornemmeste opgave at fortælle netop jeres historie igennem mine billeder og de kommer derfor til at tage form efter jer og jeres kære.

En passion for ægte øjeblikke
Til sidst er min billedstil meget lig reportage fotografi med en god dosis kreativitet og stil. Til bryllupper er der en hel række af øjeblikke. Ægte øjeblikke, romantiske øjeblikke, hjerteskærende og skønne øjeblikke. Øjeblikkene er flygtige og ægte. Det er dem jeg forsøger at fange til jeres bryllup. Der er derfor slet ikke brug for opstillede og kunstige billeder på en dag hvor flotte motiver præsenterer sig selv hele tiden. Når jeg tager billeder til jeres bryllup handler det derfor altid om at fange de små øjeblikke som man værdsætter resten af livet.

Hos mig finder I billeder med naturlige og klare farver med kreative og anderledes vinkler for at give billederne et kunsterisk udtryk.

Send forespørgsel

Detaljer

Services
Heldagsfotografering
Halvdagsfotografering
Video-optagelser
Photobooth/selfie-box
Drone
Produkter
Digitale billeder
Printede billeder
Fotoalbum
Invitationer
Fotokort
Stil
Vintage
Traditionel
Moderne
Dramatisk
Alternativ
Nutidig
Naturlig
Fotojournalistisk
Kunstnerisk
Andet

FAQ

Er der relevante oplysninger, som kommende brudepar bør vide om din virksomhed eller services?

Jeg lover aldrig et minimum antal billeder, da jeg altid leverer kvalitet frem for kvantitet. Jeg leverer alle de billeder som er gode. Med det sagt ligger billedemængden normalt et sted mellem 300-600 billeder for et heldagsbryllup.

Hvad indeholder din mest populære bryllupspakke?

Mine pakker skræddersyes efter jeres behov, men inkluderer altid:
Portrætter - som har fået en ekstra omgang kærlighed så de står helt skarpt! Det er de billeder i skal have stående på natbordet resten af livet.
De bedste billeder fra dagen både i farver og, hvis efterspurgt, s/h - selvfølgelig efterbehandlet og pudset til et flot udtryk.
Digital levering online senest 6 uger efter brylluppet.

Kan vi tage billeder på flere forskellige lokationer?

Sagtens, det er dejligt med sceneskift.

Er billedredigering inkluderet i prisen?

Billederedigering er altid inkluderet i mine services.

Kan du bookes i hele landet?

Ja, jeg elsker at komme rundt i landet!

Placering

København Ø

Måske synes du også om