Mouse & Pen Illustration

Adelgade 47
Ebeltoft 8400
Pris for bryllupsinvitationer
Fra 13 DKK/invitationer
Ordrestørrelse
6 - 192 stk.

Om Mouse & Pen Illustration

Mouse & Pen's Illustrationer er tegnet med en mindre skævhed og en dejlig naivitet der udstråler glæde til livet, positivitet og masser af smil i hverdagen.

Vores bryllupsinvitationer egner sig til parret, der ønsker stilrene kort, med skønne men neutrale farver og som bærer præg af et retro og nostalgisk design, der er med til at udtrykke de danske værdier.

Helle lader sin personlighed skinne tydelig igennem i sine tegninger. Helle har tegnet hele sit liv og har altid været fascineret af børnebogs universet. Tegnere som Christel, Ole lund Kirkegaard (Orla Frøsnapper) Ilon Wikland (Astrid Lindgreen) Cicely Mary Barker (Flower Fairies) har været inspirationskilder til Helles tegnestil.

Historien om Mouse & Pen Illustration tog sin begyndelse i slutningen af 2015, da Helle begyndte at tegne plakater for at sælge dem til byens mange turister. De første plakater blev sat til salg på den majestætiske trappe foran famliens smukke byhus fra 1790 i hjertet af historiske Ebeltoft. Forbipasserende blev hurtigt meget grebet af den unikke stemning og de livsbekræftende budskaber i Helles motiver. I 2016 begyndte de lokale butikker at vise interesse for Helles plakater. ”Jeg var overvældet over den store interesse fra de mange fede butikker, der pludselig ville sælge mine plakater". Succesen var ikke til at tage fejl af. Butikkerne berettede om massiv interesse for Helles plakater, og de blev solgt næsten lige så hurtigt, som de blev lagt på hylden

Send forespørgsel

Detaljer

Produkter
Save-the-date kort
Invitationer
Bordkort
Bordplaner
Bordnumre
Menukort
Takkekort
Risposer
Gæstebøger
Servietter
Andet
Velkomstskilte
Services
Print
Specialdesign
Indgravering
Personlig konsultation
Afsendelse
Andet
Kalligrafi

FAQ

Hvor lang tid i forvejen skal jeg bestille?

Min. 2 dage før.

Placering

Adelgade 47, 8400, Ebeltoft

Måske synes du også om